Peruzzo ItaliaThule Suedia  

Bine ați venit pe alfaMobility.ro, bazarul cu accesorii pentru mobilitatea dumneavoastră.

Într-o lume fluidă, așa zis globalistă, în care simțim că suntem parte a unei rețele mobile și rapide, oamenii tind să își îmbunătățească mobilitatea. Scopul nostru este să vă oferim accesorii care facilitează mobilitatea dvs. astfel încât ea sa devină mai ieftină, rapidă, accesibilă, ecologică, eficientă, comodă, neprimejdioasă.

Aici găsiți produse care facilitează mobilitatea, în timpul serviciului, acasă, în excursie, când faceți sport sau pur și simplu vă relaxați. De la accesorii pentru mașină, telefon, sporturi, până la genţi multifuncţionale care vă ajută să transportaţi orice gen de echipament, in funcţie de activitatea dumneavoastră.

Oferta noastră de produse este în mod constant actualizată cu cele mai noi și inovative produse. Rafturile magazinului se vor umple treptat și în funcție de cerințele voastre. Dorim să ne extindem gama de produse împreună cu, dar și pentru dumneavoastră. Mai exact, cu ajutorul butonului de pe home-page (Sugerează un produs nou) puteţi să plasaţi o cerere pentru accesoriul dorit.

Înainte de toate ținem mult la filtrarea produselor oferite cu o riguroasă analiză de calitate și fiabilitate. De la Thule la Ztylus, si chiar si producătorii mai puțin notorii, toți partenerii noștrii curenți și viitori garantează calitatea și inspectează adesea manual și individual produsele livrate prin noi, către tine. Răspunderea pentru cereri de retur din motive de neconcordanță ne-o asumăm fără nici o excepție sau procedură stufoasă.

În final, vă urăm scotocire plăcută! 

Va stam la dispozitie: 0753731130

COMENZI SI PLATI SIMPLE

Procesul de comanda este standard iar plata se efectueaza fie prin ramburs la curier, fie prin card bancar.

LIVRARE CU VERIFICARE DE COLET

Livrare rapida si sigura cu Fan Courier. Cumparaturi fara trafic, cozi sau întârzieri.

RETUR FACIL PRIN CONSULTARE DIRECTA

Returul unei comenzi se poate programa direct, chiar prin interfata contului tau de pe site

VÂNZARI "Corporate"

Verificati sectiunea CONTACT pentru mai multe detalii