Comanda rapid si foloseste metoda de plata cea mai sigura!

1. Comanda

Selecţia produselor dorite a se comanda se realizează prin apasarea butonului Adaugă în coş. După adiţie se poate continua scotocirea în bazarul nostru şi se pot adăuga alte produse dorite. 

La vizualizarea coşului de cumpărături puteţi verifica costul de livare adiţional, în funcţie de locul de lvirare (va trebui să menţionaşi judetul şi codul postal).

Cănd conţinutul coşului este final şi valoarea de transport sunt acceptate de dumneavoastra, continuaţi prin apăarea butonului Continuare cumpărăturile.

Urmează doar completarea datelor de facturare şi livrare, revizuirea finală a comenzii şi comanda dumneavoastra va fi primită de noi! Pentru a evita completarea repetată a acestor informaţii, dar si pentru a afla noutăţile alfaMobility.ro, va recomandam crearea unui cont pe pagina noastră. De asemenea veţi avea acces la gestionarea comenzilor dumneavoastră, vizualizarea istoricului lor şi alte facilităţi.

 

2. Plata

Plata se va face către agentul de curierat care efectueaza livrarea, în urma verificării coletului de către dumneavoastră. Plata prin ramburs este cea mai sigură modalitate de plata, care vă asigura atât împotriva fraudării cardului bancar căt şi împotriva unei livrăro greşite!

 

COMENZI SI PLATI SIMPLE

Procesul de comanda este standard iar plata se efectueaza fie prin ramburs la curier, fie prin card bancar.

LIVRARE CU VERIFICARE DE COLET

Livrare rapida si sigura cu Fan Courier. Cumparaturi fara trafic, cozi sau întârzieri.

RETUR FACIL PRIN CONSULTARE DIRECTA

Returul unei comenzi se poate programa direct, chiar prin interfata contului tau de pe site

VÂNZARI "Corporate"

Verificati sectiunea CONTACT pentru mai multe detalii